Всички категории

Начало>за поддръжка на клиенти>Новини

Какви инструменти са необходими за увеличаване на налягането в тръбопровода при изтичане на водопровода?

Време: 2021-05-08 Хитове : 6

Какви инструменти са необходими за увеличаване на налягането в тръбопровода при изтичане на водопровода?

Кога в процеса на откриване на течове на тръбопровода ще се използват инструменти за повишаване на налягането на тръбопровода? Когато се тества изтичането на тръбопровода, когато точката на изтичане е сравнително малка и точката на изтичане не е очевидна, когато се открие с детектор на течове, е необходимо да се използва инструмент за увеличаване на налягането на тръбопровода за увеличаване на звуковия източник на сигнал за изтичане на тръбопровода точка, като по този начин подобрява ефективността на откриване и повече точност.

Първо. Какви инструменти са необходими за увеличаване на налягането на тръбопровода към тръбопровода?
Ръчен инструмент за налягане на тръбопровода (хидравлично налягане)
I0S94AE{9A7_NS(60QRH@RE

Инструментът за ръчно усилване на тръби е често използван и относително прост инструмент за откриване на налягане. Размерът му е 30 см квадрат, но все пак е много ефективен. Инструментът включва крик, манометър, резервоар за вода и свързващ маркуч. Използваното устройство под налягане се използва специално за тестване на силата на налягане във водопровода. Характеристики: Евтини и лесни за носене, лесни за работа.

XNUMX. Автоматична електрическа въздушна помпа под налягане (въздушно налягане)

L8W% MXYC9P %% TV3FPUK558I

След изпомпване на водното налягане, когато се установи, че спадът на налягането е бавен, но все пак има спад на налягането, водопроводната тръба може да бъде напълно покрита с вода; по това време налягането на водата няма практически ефект и може да се прецени само чрез увеличаване на налягането на въздуха, за да се провери точката на изтичане. По това време налягането на въздуха е по-добро от налягането на водата и генерираният шум от течове е като звук „мрънкане“. Когато избирате въздушна помпа, опитайте се да изберете добър ефект на намаляване на шума, който няма да причини смущения или да смути хората по време на теста; изберете малък размер. Това е удобно за носене.
Тест за повишаване на налягането върху тръбопровода
Тестът за повишаване на налягането на тръбопровода е един от често срещаните методи за определяне дали има изтичане на вода при свързването на водопровода. Когато тествате налягане, проверете съединенията и клапаните един по един и ги затворете плътно, в противен случай това директно ще повлияе на игления ефект на тестера за налягане.

XNUMX. Какво е тест за увеличаване на налягането върху тръбопровода?

4_M6LA_I [3K (_} CD @ Z @ 2SQM

Инструментът за изпитване на налягането на тръбопровода не пада в рамките на определеното време или спадът е по-малък от 0.1, което показва, че тръбопроводът на водопровода е добър, а също така показва, че инструментът за тестване на налягането на тръбопровода е също в нормално работно състояние.
Забележка: не трябва да има изтичане на вода на всеки щепсел и кран.

Четири. как да открием дали тръбопроводът тече:
1. При изпитването за налягане трябва да се използва манометър с точност на измерване 0.1 MPa, а манометърът трябва да се монтира в най-ниската точка на цялата тръбопроводна система, доколкото е възможно.
2. След като тръбопроводът се напълни с вода, отстранете въздуха в тръбопровода и след това затворете главния клапан на водомера и изпитването може да започне.
3. Пробното налягане е 1.5 пъти максимално възможното работно налягане (обикновено 8-10 кг водно налягане). Например, връзката между тръбата и PVC съединението трябва да изчака около 5 часа, преди PVC съединението да се свърже преди изпитването под налягане, а максималното налягане не трябва да надвишава 6 kg. Обикновено времето за измерване и задържане на налягането за водопроводи PP-R е 30 минути. Ако цялата система няма изтичане на вода в щепсела, индикаторът за налягане пада до 0.5 kg, което е нормален диапазон. Причината е: тръбопроводът е причинен от вътрешно разширяване на налягането, но от съображения за безопасност, цялата тръбопроводна система трябва да бъде проверена отново.

XNUMX. Откъде можете да закупите инструментите за откриване на течове и изпитване под налягане на водопроводи ??
Можете да го закупите от доставчици на вода и електричество, средни магазини и магазини за хардуер и електричество. Препоръчително е да купувате в местен магазин за хардуер, поддръжката след продажбата е по-удобна!

Ако имате някакви други въпроси, свържете се с мен по всяко време. WhatsApp / Wechat: 008618817121511. Имейл:[имейл защитен]