Всички категории

Начало>за поддръжка на клиенти>Новини

Спестете пари, като намерите място за кладенец

Време: 2021-05-08 Хитове : 32

T_FF_OXRG) ~ BV] HZ ~ [HP_1M

Пробиването на кладенци с вода може да бъде скъпо и отнема много време, особено когато не знаете къде да пробиете! Ако ви се даде невярна информация за това къде да се пробие за кладенеца ви, в крайна сметка можете да похарчите хиляди долари и да стигнете до земя, осеяна с дупки. с инструментите PQWT си поставяме за цел да осигурим най-добрите машини за локализиране на вода с най-новите технологии в индустрията.

Чрез професионална институция със старши инженери и средни инженери дългогодишен опит и използване на най-съвременните технологии. нашият фокус върху НИРД върху хидрогеоложките проучвания, интелигентната технология за улавяне на данни и прилагането на специална техника, нашите устройства могат да локализират подземния водоносен хоризонт и да определят оптималното място на сондажа. няма нужда от компютър, устройството PQWT автоматично ще изчисли дълбочината, която трябва да пробиете, и потенциалния добив на вашия кладенец.
Нашите проучвания на естественото електрическо поле ще ви помогнат да намерите подземните води и в резултат на това инструментите PQWT са лидерите в тази област. Много сондажи и разработчици на кладенци използват нашите машини, защото виждат успешни резултати от нашето проучване на естественото електрическо поле, с контраст на съпротивлението на подземни скали и минерали. Необичайни промени в геоложките тела произвеждат, достигайки до решаване на геоложки проблеми с един електрически метод за проучване.
Този метод измерва електрическия компонент на електромагнитното поле на земята, така нареченият метод на естественото електрическо поле. Според тази теория, проектирането и производството на оборудване, наречено потенциална честота на детектиращия инструмент, се отнася до инструмент с електрическо поле с естествена избрана честота или инструменти за геоложки проучвателни работи.
Това е доказаният метод за намиране на подземния водоносен хоризонт и намиране на кладенческа вода. Спестете пари и вашата земя с помощта на PQWT инструменти и неговото следпродажбено обслужване 7/7!

Джейн | инженер по продажбите
Институт за геоложки проучвателни съоръжения Хунан Пуки
Стая 301, сграда A16, Jiahai Industrial Park,
No 1318 Zhongqing Road, област Kaifu, Changsha,
Хунан, ПР Китай. 410000.
Офис: + 86-73582237112