Всички категории

Начало>за поддръжка на клиенти

1Поздравления за големия ход на института PUCCI

Време: 2020-12-16 Хитове : 8
Институтът за геоложки проучвания на Хунан Пуки и Институтът за изследване на водната среда Хунан Пуки са създадени през май 2006 г .; Институтите Puqi се занимават основно с изследвания и разработки в следната област: геофизични проучвания, намаляване на загубите на тръбопроводната мрежа, предотвратяване и смекчаване на бедствия, предупреждение за земетресение, проникване в земята, интелигентен тръбопровод и търсене на живот.                       

През последните години общо стотици милиони юана са инвестирани в изследвания и разработка на научноизследователски проекти и изграждане на екипи от таланти. Придържайки се към стратегическата цел за "ободряване на науката и технологиите и укрепване на талантите", Puqi институтите си сътрудничат и установяват дългосрочни отношения на сътрудничество с много национални научноизследователски институции, колежи и университети и предприемат редица национални научноизследователски проекти. Puqi Institutes създадоха съвместно „13-тата петгодишна национална база за научноизследователска и развойна дейност за водите“ с Харбинския технологичен институт; съвместно създадоха „База за стратегическо иновационно сътрудничество за промишлени университети и изследвания“ с Университета за наука и технологии в Хунан; създаване на „Практическа база за промишленост, университет и изследвания“ с университета Чанша.

                       

През 2016 г. Puqi беше включен в списъка с марки на CCTV. През 2017 г. беше създаден Puqi Industry-University-Research Innovation Fund. През 2019 г. Puqi беше награден като компания за „спазване на договори и подчертаване на доверието“ от провинция Хунан и градското правителство Чанша. Продуктите Puqi са изнесени в 108 страни. През 2019 г. Puqi спечели втората награда на наградата за прогрес на науката и технологията в провинция Хунан. До 2020 г. Puqi декларира над 300 национални патента и авторски права върху софтуера.